Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 22510 47060 | Δωρεάν μεταφορικά με αγορές από 69 € και άνω

Αποστολή & παράδοση

Τρόποι Αποστολής

Το kafekopteion.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό καλύτερα και δίκαια.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 2 – 5 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και για παραγγελίες που θα έχουν καταχωρηθεί έως τις 12.00, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών.
Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Αποστολή / Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)
Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνετε από την εταιρία ΕΛΤΑ COURIER     

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με όλους τους τρόπους μεταφοράς (courier, ταχυδρομείο, μεταφορικές εταιρείες) και εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης.
Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία το προϊόν που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. To kafekopteion.gr λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά διαθέτει και φυσική έδρα η οποία λειτουργεί και ως σημείο εξυπηρέτησης. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 8.00 – 15.00. Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων καλέστε μας στο 2251047060.
Κανένα προϊόν δεν δεσμεύετε χωρίς ονομαστική παραγγελία.
Η επιχείρηση μας μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Επικοινωνία

E-mail: e.kafekopteion@gmail.com
Τηλέφωνο: 22510 47060

Ερμού 197, ΤΚ: 81131 Μυτιλήνη, Λέσβος